Blog

Bogdan B. – Client Adwisers Professionals

Am avut deosebita placere de a colabora cu echipa de consilieri financiari de la Adwisers Professionals – prin  intermediul Oanei Ionita – pentru un credit ipotecar si unul de nevoi personale. Desi initial am fost sceptic, s-a dovedit cel mai bun lucru pe care am putut sa il fac – Oana este un OM in primul rand si un profesionist desavarsit.

Mi s-a explicat in avans tot procesul, mi-au fost oferite multiple variante, precum si o analiza completa a partilor pozitive si negative ale fiecareia. Mi-au fost prezentate mai multe oferte conform posibilitatilor si dorintelor mele, iar in final, am ales una cu care sunt foarte confortabil si multumit.

In linii mari, procesul s-a derulat perfect, la un nivel pe care nu l-am intalnit foarte des nici in afara tarii – grija, atentie si implicare totala in intelegerea nevoilor mele si alegerea produselor, comunicare constanta si clara, rezultate extarordinare si foarte rapide – asa as caracteriza pe scurt interactiunea mea cu Adwisers Professionals si consultantul Oana Ionita.

De la zero la semnarea actului de vanzare-cumparare in mai putin de doua saptamani, cu un credit ipotecar aprobat si un credit de nevoi personale (pe care intentionez sa il folosesc pentru amenajari suplimentare) – totul in zona mea de confort financiar – cum as putea sa nu fiu multumit ?