Adwisers Professionals

Servicii de consultanta bancara

Servicii oferite

Consultanta credite

Colaboram cu majoritatea bancilor din Romania pentru oferirea celei mai bune variante de creditare, personalizata pe nevoile clientului.

Misiunea noastra este de a aduce o contributie tangibila la succesul fiecarui client. Ridicam stacheta atat pentru noi, cat si pentru clientii nostri pentru a dezvolta relatii pe termen lung cu ei.

Adwisers Professionals ofera consultanta pentru obtinerea creditelor ipotecare, creditelor de nevoi personale cu dobanda fixa sau variabila.

Mai multe despre Adwisers Professionals  
Creditul
ipotecar

Creditul ipotecar este o forma de finantare pentru achizitionarea unei locuinte sau construirea acesteia, garantia fiind reprezentata de proprietatea cumparata. Creditele ipotecare au o rata a dobanzii mai mica fata de creditele de consum si pot fi contractate pe o perioada de maxim 35 de ani.

Exemplu: pentru un imobil in valoare de 250.000 RON, valoarea creditului este de 212.500 RON, avansul reprezentand 15%. Astfel, pe o perioada de 360 de luni, rata dobanzii variabile (ROBOR 6M + 2,d%) este 4.94 %, DAE 5.06%, comision de analiza dosar zero, comision de administrare lunar 0%.
Valoarea ratei lunare este de 1134 RON.

Creditul de nevoi personale cu ipoteca

Creditul de nevoi personale garantat cu ipoteca (imobil, teren) permite obtinerea unei sume de bani de pana la 100.000 euro pe o perioada de maxim 5 ani, nefiind necesar avans si nici justificarea referitoare la destinatia banilor imprumutati.

Creditul poate fi utilizat pentru rezolvarea oricărei nevoi personale.

Creditul de nevoi personale fara garantii

Daca ai nevoie de bani rapid sau vrei sa-ti scazi ratele la creditele si cardurile pe care le ai, creditul de nevoi personale fara garantii este solutia potrivita pentru tine.

Creditele de nevoi personale se acorda rapid pe o perioada de maxim 60 de luni, documentatia fiind simplificata. Nu este necesara adeverinta de venit din partea angajatorului, iar majoritatea bancilor ofera o reducere de dobanda in cazul in care iti incasazi salariul la ei.

Intrebari frecvente

Contractarea unui credit poate părea un proces complicat, însă suntem aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a-ți oferi o imagine clară a termenilor bancari, a documentelor necesare și a pașilor pe care trebuie să îi urmezi.

Dobanda fixa este stabilita la semnarea contractelor de credit si nu poate fi modificata pe toata perioada finantarii sau in perioada stabilita de banca (5, 7 sau 10 ani). In schimb, dobanda variabila este formata dintr-un indice – fie IRCC, ROBOR, EURIBOR sau LIBOR, in functie de valuta si tipul creditului la care se adauga o marja fixa.

Ne adresam clientilor persoane fizice care doresc sa contracteze credite ipotecare, credite de nevoi personale cu sau fara garantie, refinantari sau carduri de cumparaturi.

Serviciul de consultanta oferit de Adwisers este gratis. Clientii nu platesc niciun comision suplimentar.

Contactare consultant Adwisers => Alegerea solutiei din mai multe oferte => Elaborare dosar  (la sediu, pe mail, tel. etc) => Depunere si sustinere dosar la banca aleasa de client => Aprobare dosar => Semnare contract la banca => Client multumit 😊