Adwisers Financial IFN

Acordare de credite pentru intreprinzatorii romani

Adwisers Financial IFN este acea piesa lipsa in peisajul societatilor de finantare din Romania, oferind un supliment de flexibilitate si transparenta, la un pret decent.

Serviciile noastre se adreseaza IMM-urilor, iar pentru unii dintre antreprenorii din Romania, putem fi umbrela care sa ii protejeze atunci cand e ploaie.

Ne sustinem clientii in drumul lor spre prosperitate si independenta si ne dorim sa cream o piata financiara mai transparenta, mai predictibila, mai umana.

Servicii ADWISERS IFN  

Despre Echipa

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta relevanta in banking si in vanzari, ce incurajeaza si sustine antreprenoriatul romanesc.

Am invatat sa descoperim ce-si doresc clientii si sa obtinem solutii personalizate potrivite.

Construim pe termen lung, plecand de la valorile care ne-au adus aici: transparenta, corectitudine, moralitate.

Credem ca, pe baza unei analize economice pertinente putem sa distingem acei antreprenori care, desi s-au confruntat cu experiente dificile au capacitatea de a recunoaste greselile facute si merita o a doua sansa.

Misiunea Organizatiei

Misiunea Adwisers Financial IFN este sprijinirea dezvoltarii ideilor clientilor nostri si punerea lor in practica.

Ne dorim sa fim „o mana de ajutor” pentru companiile din Romania si sa oferim solutii atunci cand acestea sunt respinse de alte institutii bancare si non-bancare. Astfel, reusitele clientilor nostri sunt si ale noastre.

Succesul unei tranzactii il definim ca fiind complet atunci cand primim pentru un client scrisoarea de refinantare din partea unei banci. In acel moment stim ca previziunile noastre s-au implinit, ca parteneriatul cu clientul nostru a fost unul onest, profitabil pentru ambele parti: in schimbul pretului platit pentru imprumutul acordat, clientul a primit, odata cu suma de bani necesara, si sfaturile necesare noului parcurs.

Clientii nostri

Performanta echipei se reflecta in numarul clientilor multumiti carora le-am putut oferi suportul necesar in drumul lor spre prosperitate si independenta. Adwisers Financial IFN detine in portofoliu clienti care sunt printre liderii de piata din Romania, acestia desfasurand activitati in industria horeca, transporturilor, agriculturii, constructiilor.

Am finantat de-a lungul anilor proiecte precum:

 • echiparea a 624 de ambulante date in folosinta la nivel national
 • infiintarea unor sere pentru fructe, clientul avand in prezent distributie nationala in magazinele de desfacere de tip hypermarket
 • infiintarea unui atelier pentru confectionarea jucariilor din lemn
 • investitia in restaurante si pensiuni turistice

Avantaje alaturi de noi

Servicii financiare profesionale

Aprobare rapida in 48h

Clientii ne aleg pentru rapiditatea de aprobare a unui dosar de credit. De la momentul primirii documentelor, analizam si venim cu oferta chiar si in 48 de ore.

DOBANZI AVANTAJOASE DE PANA LA 2% PE LUNA

Avem conditii de pret flexibile in functie de fiecare credit acordat

FINANTARE PANA LA 900.000 RON

Stabilim impreuna solutiile personalizate pentru proiectele tale si nu solicitam avans de acordare

DOCUMENTATIE SIMPLIFICATA

Iti comunicam inca de la inceput lista cu documentele necesare pentru accesarea creditului si venim la tine pentru a intelege afacerea si planurile tale

PARTENERIAT DE INCREDERE

Ne pasa de clientii nostri si dorim sa aducem o contributie tangibila la succesul fiecaruia.

Planuri si strategie pentru cel mai potrivit credit

Stim ca provocarile antreprenorilor din ziua de azi sunt diverse, iar drumul de la idee pana la realizarea planului este pavat cu multe obstacole. Sustinem afacerile in care credem, gasim impreuna raspunsuri si ne focusam pe “de ce-ul” din spatele fiecarei decizii, facilitand calea catre atingerea obiectivelor setate.

 • Luati legatura cu unul dintre consultantii Adwisers
 • Discutati despre posibilitatile de finantare
 • Trimiteti documentele necesare
 • In cel mai scurt timp primiti raspunsul din partea Adwisers Financial IFN
 • Analizati oferta primita si semnati contractul de credit

Da! Adwisers Financial IFN sustine antreprenoriatul in toate formele sale si vine in sprijinul celor care cred in ideea lor, dar nu au resursele necesare pentru a-si finanta afacerea.
Clientii nostri provin atat din zona companiilor aflate in plin proces de dezvoltare, cat si a antreprenorilor care au un plan de afaceri si doresc sa il puna in aplicare. Suntem profesionisti, dar inainte de toate oameni si credem cu tarie ca putem interveni atunci cand o parte dintre companii sunt condamnate la esec si refuzate de catre posibilii finantatori bancari si/sau non-bancari.
Oferim posibilitatea companiilor sa initieze un proiect fara impedimente prin acordarea produselor de finantare personalizate intr-un timp foarte scurt.

 • Cererea de finantare
 • Documente de identificare ale companiei (Certificat constatator, Certificat de inregistrare, documente de identitate, act constitutiv)
 • Documente financiare (Balanta, Bilant)
 • Documente aferente garantiei