Adwisers Professionals

Servicii de consultanta bancara

Suntem oameni iesiti din banking pentru a face ce stim noi sa facem cel mai bine – consultanta financiara pentru client, dar altfel.

Ne desfasuram activitatea la nivel national, iar principalul nostru obiectiv este sa ajungem impreuna la cea mai buna solutie de creditare.

Analizam profilul si situația ta financiară, selectam ofertele bancare si ti le prezentam pe cele care ti se potrivesc cel mai bine.

Stim ca timpul tau este limitat, iar drumurile pana la banca si volumul mare de informatii pot fi adesea dificile. Apeland la serviciile noastre beneficiezi de explicarea tuturor termenilor si conditilor bancare fara niciun cost. Colectam documentele si întocmim dosarul de credit, asigurând consultanță financiară, juridică, de asigurări și imobiliară.

Gestionam relatia cu banca pana la finalizarea tranzactiei, oferind suport la eventualele modificari/intrebari ulterioare.

Vrei sa devii franciza Adwisers?

primesti know-how operational, vanzari, training, sustinere

Daca ai experienta in vanzari sau banking, iti place sa fii in jurul oamenilor si vrei sa obtii venituri dintr-o activitate independenta, te asteptam sa ne cunoastem si sa discutam despre ceea ce presupune o franciza Adwisers. Oamenii ne aleg pentru serviciile oferite, profesionalism, si cel mai important, pentru increderea si valorile comune pe care se bazeaza parteneriatul nostru: bun simț, transparență, decență.

Aplica aici pentru franciza

Intrebari frecvente

Contractarea unui credit poate părea un proces complicat, însă suntem aici pentru a-ți răspunde la toate întrebările și pentru a-ți oferi o imagine clară a termenilor bancari, a documentelor necesare și a pașilor pe care trebuie să îi urmezi.

Dobanda fixa este stabilita la semnarea contractelor de credit si nu poate fi modificata pe toata perioada finantarii sau in perioada stabilita de banca (5, 7 sau 10 ani). In schimb, dobanda variabila este formata dintr-un indice – fie IRCC, ROBOR, EURIBOR sau LIBOR, in functie de valuta si tipul creditului la care se adauga o marja fixa.

Ne adresam clientilor persoane fizice care doresc sa contracteze credite ipotecare, credite de nevoi personale cu sau fara garantie, refinantari sau carduri de cumparaturi.

Serviciul de consultanta oferit de Adwisers este gratis. Clientii nu platesc niciun comision suplimentar.

Contactare consultant Adwisers => Alegerea solutiei din mai multe oferte => Elaborare dosar  (la sediu, pe mail, tel. etc) => Depunere si sustinere dosar la banca aleasa de client => Aprobare dosar => Semnare contract la banca => Client multumit 😊