Adwisers Academy

Programe de Leadership pentru Top si Middle Management

Adwisers Academy

Adwisers Academy este solutia pentru un parteneriat de incredere intre liderii actuali si echipele conduse, dar si o scoala pentru noua generatie de lideri. Oferim cursuri ce vizează dezvoltarea profesională: leadership, comunicare, vânzări, acestea oferind aplicabilitate imediata.

Servicii Adwisers Academy  

CE ESTE?

Este o altfel de școală – mai interactivă, mai distractivă, mai placută.

Asiguram programe de Leadership pentru Top si Middle Management, dar si pentru cei care se afla la prima experienta ca lideri, cursurile noastre avand aplicabilitate directa, de a doua zi, in dezvoltarea companiei.

Oferim de asemenea training in vanzari, pentru a cultiva cele mai eficiente metode de negociere si crestere a afacerii tale.

DE CE?

A apărut ca o necesitate de dezvoltare profesională și personală a liderilor din actuala si noua generatie, pentru construirea unei culturi organizationale sanatoase, in care calitatea muncii angajatilor devine unitate de masura pentru succesul conducatorilor.

CE OFERIM?

Recomandarile si programele implementate contin “tehnologii de lucru” si metodologii clare, usor de inteles si rapid de pus in practica.

Succesul in implementarea proiectelor, instrumentele folosite si consistenta mesajelor, aduc fiecarei etape a proiectului, de la o prima intalnire pana la intalnirea de evaluare a rezultatelor, o valoare care ii surprinde placut pe cei cu care lucram.

Reprezentam pentru clientii nostri partenerul cel mai potrivit pentru a-i fi adresate intrebari, pentru a-i fi explicate strategii sau alegeri manageriale.

MISIUNEA NOASTRA

Învățând pe alții ne învățăm pe noi!

Credem cu tarie ca liderii de astazi trebuie sa conduca uman, iar metodele traditionale de management nu mai sustin nevoile organizatiei.
Dezvoltam un parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional.

Training
vanzari

Consultanta
leadership

Cursuri
specializate

Intrebari si raspunsuri

“Să conduci uman!” este crezul liderilor din ziua de azi. Suntem aici pentru a răspunde provocărilor și întrebărilor acestora, facilitând procesul de învățare.

Cursurile Adwisers Academy sunt realizate pentru a avea aplicabilitate imediata, inca din a doua zi. Succesul trainerilor nostri se masoara prin numarul de cursanti multumiti, care reusesc sa aplice imediat notiunile invatate si sa aduca o schimbare in randul echipelor conduse.

La cursurile noastre participa atat manageri care doresc sa isi dezvolte abilitatile si sa sporeasca performanta echipelor conduse, dar si antreprenori care au nevoie de directie, precum si persoane care vor sa se pregateasca pentru calitatea de viitori lideri.

ACADEMIA NOASTRA OFERA CURSURI DE LEADERSHIP SITUATIONAL, CURSURI DE VANZARI, DAR SI CURSURI SPECIALIZATE destinate imbunatatirii calitatii manageriale in randul echipelor.