Adwisers Academy

Cursuri pentru dezvoltarea profesionala si vocationala

Academia Adwisers este o altfel de școală – mai interactivă, mai distractivă, mai placută.

A apărut ca o necesitate de a ajuta managerii si echipele pe care acestia le conduc, pentru a se dezvolta si pentru a invata impreuna.

Misiunea noastra este aceea de a contribui la cresterea sustenabila a organizatiilor din prezent si de a juca un rol important in formarea liderilor din noua generatie.

Mai multe despre Adwisers Academy  

Servicii oferite

Dupa cum spune Simon Sinek intr-o prezentare TED, obiectivul nu este numai acela de a colabora cu oameni care au nevoie de tine, obiectivul este sa colaborezi cu oameni care cred in aceleasi lucruri ca si tine.

A merge la cursurile oferite de Adwisers înseamnă mai mult decât a învăța!

 • Ne distrăm învățând
 • Ne sprijinim unii pe altii pentru a creste
 • Ii invitam pe ceilalti sa ne urmeze, investind resurse in echipele pe care le coordoneaza

Cursurile sunt tinute de către oamenii specializați pe domeniile vizate, practicieni de succes care isi doresc sa dea mai departe din experienta acumulata.

Gabriel CretuGabriel Cretu  este Managing Partner si fondatorul Adwisers. El a dobandit cunostintele si practicile de leadership pe parcursul carieriei sale, care include peste 15 ani de activitate in domeniul bancar.

Principalele proiecte pe care le-a coordonat sunt: restructurarea activitatii de retail si corporate a BCR, dezvoltarea OTP Bank, dezvoltarea fortei de vanzare a Kiwi Finance, Senior Consultant in echipa IDS Scheer.

Este profesor asociat al ASE Bucuresti si Trainer certificat Leadership Situational II Ken Blanchard.

Adwisers Academy
CURS LEADERSHIP
SITUATIONAL
 • Curs ce are la baza cel mai cunoscut model de leadership din lume, utilizat de peste 5 milioane de manageri din companiile de top la nivel international.
 • Cursul se adreseaza managerilor departamentelor, liderilor de echipe, antreprenorilor si celor care se pregatesc pentru a ocupa o functie de conducere.
 • Vei invata sa realizezi un parteneriat de incredere cu angajatii tai, sa efectuezi diagnoza acestora si sa practici stilul de leadership adecvat in functie de nivelul de dezvoltare.
CURSURI
SPECIALIZATE
 • Cursuri destinate imbunatatirii calitatii manageriale in randul echipelor.
 • Cursurile se adreseaza tuturor celor interesati in a-si dezvolta abilitatile de lideri si de a comunica mai bine in randul organizatiei.
 • Vei invata sa determini clar rolurile si responsabilitatile, sa asculti empatic cerintele angajatilor si sa coordonezi sarcinile acestora cu misiunea si valorile comune ale organizatiei.
TRAINING
VANZARI
 • Workshop-uri concepute pentru a dezvolta tehnicile si abilitatile de vanzare si pentru a invata sa te focusezi pe DE CE-ul din spatele fiecarei decizii.
 • Cursurile sunt destinate tuturor persoanelor care lucreaza in vanzari si doresc sa aiba o performanta ridicata.
 • Vei invata sa vinzi acele produse in care crezi, sa negociezi ofertele si sa iti atingi obiectivele setate

Testimoniale Adwisers Academy

Ce spun clientii despre noi

Intrebari si raspunsuri

Stim ca provocarile antreprenorilor din ziua de azi sunt diverse, iar drumul de la idee pana la realizarea planului este pavat cu multe obstacole. Sustinem afacerile in care credem, gasim impreuna raspunsuri si ne focusam pe “de ce-ul” din spatele fiecarei decizii, facilitand calea catre atingerea obiectivelor setate.

Cursurile Adwisers Academy sunt realizate pentru a avea aplicabilitate imediata, inca din a doua zi. Succesul trainerilor nostri se masoara prin numarul de cursanti multumiti, care reusesc sa aplice imediat notiunile invatate si sa aduca o schimbare in randul echipelor conduse.

La cursurile noastre participa atat manageri care doresc sa isi dezvolte abilitatile si sa sporeasca performanta echipelor conduse, dar si antreprenori care au nevoie de directie, precum si persoane care vor sa se pregateasca pentru calitatea de viitori lideri.

ACADEMIA NOASTRA OFERA CURSURI DE LEADERSHIP SITUATIONAL, CURSURI DE VANZARI, DAR SI CURSURI SPECIALIZATE destinate imbunatatirii calitatii manageriale in randul echipelor.