Testimoniale

Ce spun clientii despre noi

Claudia Chira – Director General Avant Maris Medical

Avant Maris Medical

Suntem o companie tânără, cu proiecte mari – în 2018 am câștigat, în asociere cu Renault Romania și alți parteneri, cea mai mare licitație de achiziții publice din sectorul medical din Europa, iar anul trecut am deschis și un service cu o suprafață de peste 1,000 mp pentru activități de mentenanță și reparații ambulanțe.

Succesul implementării acestor proiecte ambițioase (livrarea a peste 600 de ambulanțe tip A, B si C, complet echipate) a fost posibil și datorită faptului că am avut alături echipa Adwisers. Parteneri de drum lung, ei ne-au înțeles nevoile, ne-au oferit soluții curajoase și ne-au câștigat pe deplin încrederea și respectul pentru calitatea serviciilor și a echipei lor.

Privim cu încredere spre proiectele viitoare și căutăm cu curaj noi oportunități, pentru că știm că avem în echipa Adwisers un partener puternic, pe care ne putem baza.

Mulțumim, Adwisers IFN!

Gabriela Simion – Antreprenor Serpico Trading

Pentru mine Adwisers = Gabriel Cretu, pe care am avut norocul sa-l intalnesc si sa-l cunosc. Gabi este un lider nascut sa fie lider, un specialist cu fata umana al industriei bancare, pasionat, in aceasta ordine, de relatii umane, apoi de business. Gabi a fost bancher pentru ca i-a placut, apoi a fost profesor pentru ca iubeste sa-i invete pe altii si face business pentru ca ii place. Cu matematica este bun prieten, este onest, generos, deschis, inteligent, muncitor, pragmatic, dar si emotional. Personal am fost direct beneficiara sfaturilor sale excelenta pe linie financiar-bancara. Il recomand atat ca profesionist, dar si ca o persoana orientata spre rezultate. Gabi inspira si motiveaza prin forta personala, prin atitudine pozitiva, entuziasm, comunicare excelenta, calm. Un coechipier care poate face echipa.

Florentin Boda – Director General General Survey Corporation

General Survey Corporation

Legat de colaborarea cu Adwisers IFN, pot spune ca au reprezentat de multe ori rolul investitorului de care o companie are nevoie in treptele pentru dezvoltare. Astfel, in conditii de piata in care alte institutii de creditare nu ne-au acordat atentie, aici beneficiem de incredere si suport financiar atat pentru dezvoltarea echipei cat si pentru realizarea investitiilor de care avem nevoie.

Cristian Gheorghita – Director General Cristilory Prod

Colaborarea cu echipa Adwisers Financial IFN ne-a permis sa evoluam mult mai rapid decat o facusem în trecut. Profesionalismul si stabilitatea de care dau dovada de fiecare data ne-au permis sa dezvoltam o relatie solida si de incredere. Recomandam serviciile lor cu mare caldura tuturor antreprenorilor care au nevoie de servicii de finantare!

Rares Iordache – Director General Tomate Fresh

Cei de la Adwisers Financial IFN sunt ceea ce noi numim “banking cu chip uman”, fiind caracterizati de un nivel inalt de flexibilitate, profesionalism si un partener de incredere.

Bogdan B. – Client Adwisers Professionals

Am avut deosebita placere de a colabora cu echipa de consilieri financiari de la Adwisers Professionals – prin  intermediul Oanei Ionita – pentru un credit ipotecar si unul de nevoi personale. Desi initial am fost sceptic, s-a dovedit cel mai bun lucru pe care am putut sa il fac – Oana este un OM in primul rand si un profesionist desavarsit.

Mi s-a explicat in avans tot procesul, mi-au fost oferite multiple variante, precum si o analiza completa a partilor pozitive si negative ale fiecareia. Mi-au fost prezentate mai multe oferte conform posibilitatilor si dorintelor mele, iar in final, am ales una cu care sunt foarte confortabil si multumit.

In linii mari, procesul s-a derulat perfect, la un nivel pe care nu l-am intalnit foarte des nici in afara tarii – grija, atentie si implicare totala in intelegerea nevoilor mele si alegerea produselor, comunicare constanta si clara, rezultate extarordinare si foarte rapide – asa as caracteriza pe scurt interactiunea mea cu Adwisers Professionals si consultantul Oana Ionita.

De la zero la semnarea actului de vanzare-cumparare in mai putin de doua saptamani, cu un credit ipotecar aprobat si un credit de nevoi personale (pe care intentionez sa il folosesc pentru amenajari suplimentare) – totul in zona mea de confort financiar – cum as putea sa nu fiu multumit ?

Dragos Zavarache, General Manager Electroprecizia Construct Maintenance S.R.L.

Ca urmare a participarii in cadrul cursului de Leadership Situational II organizat de HumanInvest/Adwisers pot afirma cu tarie fapul ca am avut de-a face cu profesionisti din domeniu.

Informatille prezentate au fost deosebit de utile si usor de implementat in activitatea curenta a societatii noastre.

Temele, programul si metoda intercativa de lucru, ma fac sa recomand cu incredere cursul mai sus amintit alaturi de trainerul sau, Gabriel Cretu.